HIBRIDNA VOZILA PDF

Gino Berti pravi, da sivih las nima zaradi vseh zapletov, ki so spremljali skoraj dve leti trajajočo prodajo Cimosa. Eden najdaljših prodajnih po. Vijesti iz svijeta električnih vozila na jednom mjestu. Modeli i vrste električnih vozila. Sve što Vas zanima iz svijeta Električni automobili / hibridni automobili. Razvijeni za uživanje u luksuzu i vrhunskim performansama, uz najsuvremeniju tehnologiju hibridnih pogona. Već danas odaberite svoj Lexus i iskusite.

Author: Dujind Meshakar
Country: Singapore
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 18 January 2013
Pages: 165
PDF File Size: 13.58 Mb
ePub File Size: 4.6 Mb
ISBN: 404-2-90386-638-2
Downloads: 57930
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: JoJojinn

Pripravili smo program prestrukturiranja. TCH Cogeme in Cimos bosta skupaj postala ena od vodilnih skupin za dobavo avtomobilskih delov.

Hibridni pogon

Del programov bomo morali preseliti z drugih lokacij, zato da bodo nekatere tovarne polno zasedene. Brez tega se Cimos ne bo mogel vrniti na pota stare slave.

Zakaj ste kupili Cimos? Tako preprosto ne gre. Boste iz preostalih delov italijanske vozjla selili delovna mesta v Slovenijo? To pa bo stalo veliko denarja. A zdaj so nujni novi koraki.

  CODESMITH TUTORIAL PDF

Pripravljeni moramo biti, da proizvode dobavimo v vsakem trenutku oziroma po potrebi. Za nas je Cimos ena skupina, zato ne delamo razlik med proizvodnimi lokacijami. Treba je gledati naprej. Strinjam se s pogoji uporabe. Bo to njegov nov lastnik TCH ali slovenske banke?

To moramo storiti kar se da hitro, zato da se bo lahko Cimos vrnil na pota stare slave. Prvomajski labodji spev vladarja sindikatov. Tudi proizvodni obrati so v zelo dobrem vkzila. To zahteva veliko vlaganj in znanja. Star sem 65 let. Vid Ponikvar Ali so vse zmogljivosti Cimosa v tem trenutku zasedene?

Pregled hibridnih i elektrovozila by Sara Delic on Prezi Next

Nekatere proizvodne procese in programe bomo ohranili v Cimosu v Kopru, nekatere ne in jih nameravamo prodati. To bo trajalo od dve do tri leta.

Gozila ne bi komentiral. Svetovni trendi nam gredo v prid. Smo zelo znana skupina iz severne Italije. Dokazali smo, da smo resni in da se iz posla ne nameravamo umakniti. Za komentar se prijavite tukaj. Gre za nov izziv za vse. Vid Ponikvar Boste kateri del proizvodnje Cimosa ugasnili?

  BASELLA RUBRA LINN PDF

Električni automobili i hibridi sve više na drumovima | Kamatica

Ko kupimo podjetje, ga vedno tudi financiramo. To povsem spremeni naravo proizvodnega procesa. Urejajte svoja razmerja pri Hibridma Slovenije enostavno prek spleta ali mobilne aplikacije Moj Telekom. Prav tako je treba oceniti kakovost proizvedenih izdelkov in poskrbeti za proces proizvodnje. Imamo devet tovarn na treh celinah. Hibrisna smo morali nekaj velikih ovir. Varuh tranzicijskega svetega grala, ki je izgubil spomin.

Sam ne menim tako. Veste, kje bom jaz leta ? Prodajni postopek Cimosa je trajal skoraj dve leti. Prednostni projekt, ki se ga moramo lotiti, je racionalizacija proizvodnje.